széles márkaportfólióval rendelkezünk

Magyarország egyik legszélesebb médiakínálatával rendelkezünk, amelyben a tradicionális, évtizedek óta közkedvelt márkák mellett egészen friss, digitális termékek is megtalálhatók.

Termékpalettánk többek között olyan piacvezető márkákat foglal magában, mint az ország legnagyobb példányszámban értékesített napilapja, a Blikk, a leglátogatottabb híroldalak közé tartozó Blikk.hu, a glossy lapszegmens egyik vezető márkája, a GLAMOUR magazin, és a több mint 25 éve töretlen sikernek örvendő Kiskegyed. Portfóliónkat erősíti a GEO ismeretterjesztő magazin és az Auto Bild hazai kiadása is. Kiadványaink köre 2017-ben kiegészült a millenniumi célcsoporthoz szóló Noizz.hu online magazinnal, az EgészségKalauz.hu portállal, 2018-ban pedig bookazine sorozatot indítottunk Bookazine Bestseller néven. Termékportfóliónk meghatározó részét alkotja huszonhárom rejtvénylapunk, kilencféle TV műsorújságunk, valamint számos gasztronómiai és lakberendezési kiadványunk.

Büszkék vagyunk médiamárkáinkhoz kapcsolódó rendezvényeinkre: a közkedvelt GLAMOUR-napokra, a Women of The Year gálára, a Glammies díjátadóra, de ugyanígy a Blikk Esték vitaestekre és az EgészségKalauz.hu szakmai konferenciájára is.

Nemzetközi cégcsoportunk portfóliójához tartozik Magyarország vezető állásportálja, a Profession.hu.

rejtvénylapok

lifestyle és női magazinok

hírlapok és híroldalak

műsorújságok

gasztronómiai magazinok

lakberendezési magazinok

ismeretterjesztő magazinok

egészség

C generációs online média

autós magazin

álláshirdetések

Így színesítették a 2019-es évünket a márkaportfóliónkhoz tartozó újdonságok, kerek évfordulók és szakmai elismerések!