erős márkákkal a média élmezőnyében

A Ringier Axel Springer Magyarország hazánk egyik legnagyobb médiavállalata, amely közkedvelt márkák széles választékát kínálja a magyar médiapiacon. Cégünket 1989-ben alapították, 2014-ben vált a Ringier Axel Springer Media AG részévé. Azóta bővítjük üzleti tevékenységünket, növeljük elérésünket, olvasótáborunkat pedig továbbra is minőségi tartalommal látjuk el.

Immár harminc éve gyorsan és rugalmasan reagálunk az újonnan felmerülő igények és a változó működési környezet által elénk állított kihívásokra, lehetőségekre. Számos piaci szegmensben évtizedek óta őrizzük vezető pozíciónkat.

Naponta több mint 700 ezren olvassák napilapunkat, a Blikket. Nyomtatott kiadványainkkal átlagosan 2 millió olvasót érünk el havonta. Online portfóliónk termékei havonta átlagosan 2 millió látogatót vonzanak, akik mintegy 70 millió oldalt töltenek le.

A Profession.hu tulajdonosaként a Ringier Axel Springer Media AG a magyarországi állásportálok piacán is jelen van. Több mint 70 százalékos piaci részesedésével a Profession.hu Magyarország vezető online álláshirdetési oldala. 2018-ban több mint tizennégyezer vállalat döntött úgy, hogy nyitott pozícióit itt hirdeti meg. A Profession.hu 2015-ben csatlakozott a cégcsoport online apró- és álláshirdetési portfóliójához. Ezzel egy olyan sikeres szakmai közösség része lett, amelynek tagságát a német Stepstone, a brit Totaljobs, a svájci Jobs.ch, a romániai eJobs, valamint a Baltikumban jelen lévő CV Market alkotja. A cég nagy hangsúlyt fektet a folyamatos technológiai fejlesztésre, és büszke arra, hogy kiemelkedően erős munkáltatói márkaként van jelen a munkaerőpiacon. Big Data elemzéseivel, rendszeres közvélemény-kutatásaival és szakmai eseményeivel a Profession.hu a magyar munkaerőpiac egyik legmeghatározóbb szakértőjévé vált.

Médiatermékeink közkedvelt tartalmat kínálnak számos csatornán és platformon.

Apróhirdetési és tranzakciós üzletágunk piacvezető márkája a Profession.hu.

Irány a profession.hu!

Így színesítették a 2019-es évünket a márkaportfóliónkhoz tartozó újdonságok, kerek évfordulók és szakmai elismerések!

 

a Ringier Axel Springer Media AG tagjai vagyunk

A Ringier Axel Springer Media AG Közép- és Kelet-Európa egyik vezető integrált médiavállalata. 2010. július 1-jén alapították a svájci Ringier AG és a német Axel Springer SE vegyes vállalataként, hogy a két cég közép- és kelet-európai tevékenységét egyesítsék. Napjainkban a Ringier Axel Springer Media AG egy több mint 165 digitális és nyomtatott termékből álló kiterjedt portfóliót kezel olyan növekvő piacokon, mint Lengyelország, Magyarország, Szlovákia, Szerbia és a Baltikum. Központja Zürichben található, megközelítőleg 3100 alkalmazottat foglalkoztat.

történetünk

A vállalat 1989 óta van jelen a magyar sajtópiacon, és 2014-ben vált a Ringier Axel Springer Media AG részévé. Megalapításakor a médiatársaság legsikeresebb kiadványai a tvr-hét műsorújság és a Lakáskultúra magazin voltak, majd később női magazinunk, a Kiskegyed lett a kiadó zászlóshajó terméke: 600 000 eladott példányszámával megdöntötte a történelmi sajtórekordot. A Kiskegyed, valamint gasztronómiai és lakberendezési témájú márkakiterjesztései népszerűsége ma is töretlen.

2019-ben ünnepli fennállásának 25. évfordulóját a Blikk, amely hosszú idők óta hazánk legnagyobb példányszámban értékesített napilapja. A Ringier Axel Springer Magyarországba történő integrálását megelőzően a Blikk a Ringier Kiadóhoz tartozott.

Portfóliónk 2004-ben gazdagodott a GLAMOUR és az Auto Bild licenc magazinokkal, 2005-ben pedig a GEO ismeretterjesztő magazinnal. 2017-ben csatlakozott termékkínálatunkhoz az EgészségKalauz.hu, valamint a C generációs fiatalokat megszólító Noizz.hu. Bookazine Bestseller márkanévvel 2018 óta jelennek meg történelmi tematikájú bookazine köteteink.

Kiadóvállalatunk 2019-ben ünnepli alapításának 30. évfordulóját.

1989
1992
1994
2004
2017
image

Az Axel Springer Budapest kiadóvállalat megalapítása. Első kiadványaink a Tvr-hét és a Lakáskultúra voltak.

Axel Springer AG

Az Axel Springer médiavállalatot Axel Springer úr alapította 1946-ban. A kiadó jelenleg Németország vezető lapkiadója, harmadik legnagyobb magazinkiadója. Így Európai szinten is meghatározó médiapiaci szereplő.

Ringier AG

A Ringier kiadót 1833-ban alapították a svájci Zofingenben. Több mint 180 éve teljes mértékben családi tulajdonban van, immár az ötödik generáció irányítása alatt működik. Napjainkra multinacionális integrált médiavállalattá nőtt, a svájci piac egyik legjelentősebb vállalkozása.