All Brands

Vezetőség

Mark Dekan
Chief Executive Officer

A Ringier Axel Springer Media AG CEO-jaként Mark Dekan a Ringier Axel Springer Leadership Team elnöke. Emellett a Joint Venture CEO-ja, az ONET-RAS Polska Group CEO-ja, valamint a Grupa ONET.pl és a Media Impact Polska Felügyelőbizottságának elnöke. A Ringier Axel Springer Media AG CEO-jává történt kinevezése előtt 2013-ig a cégcsoport CFO-ja volt, fő feladata a cégcsoport pénzügyi és a menedzsment működésének kialakítása volt. Ezt megelőzően 2008 óta az Axel Springer SE Manager  volt a Finance and Services divíziónál. Korábban különféle pozíciókat töltött be pénzügyi területen.

Aleksander Kutela
CEO Grupa ONET.pl / COO

Aleksander Kutela 2015 augusztusában csatlakozott a Grupa ONET.pl-hez. CEO pozíciója mellett az ONET-RAS Polska cégcsoport Group Executive Boardjának tagja is. 2016 februárjában a Ringier Axel Springer Media AG COO-jaként tagja lett a Ringier Axel Springer Vezetői Teamjének, fő feladatai az adat és a videós tartalmak. A cégcsoporthoz való csatlakozása előtt Aleksander Kutela az HBO Polska CEO-ja (2000-2015), és az HBO Poland elnöke volt, később Senior Vice President az HBO Europe-nál. (2007-2015). 

Jovan Protic
Group Director Publishing / Member

Jovan Protic 2005 óta dolgozik cégünknél; 2014-ig Chief Digital Officer volt a Ringier Axel Springer Serbiánál. 2012 óta különböző feladatokat lát el a cégcsoporton belül, úgymint a cégcoport Deputy CDO helyettese, később mint Group Director Publishing. 2015-től az ONET-RAS Polska Group COO-ja és a Group Executive Board tagja. 2016 februárjában nevezték ki a Ringier Axel Springer Vezetői Team tagjának, fő feladata a Digital Publishing. A Ringier Axel Springer Serbia Board of Directors non-executive tagja is.

Dr. Bayer József
CEO Ringier Axel Springer Hungary / Member

Dr. Bayer József a közgazdaságtudományok kandidátusa. Mielőtt az Axel Springer magyarországi cégeit az Axel Springer AG-vel közösen megalapította, több évet dolgozott külföldön, Bécsben és Stuttgartban, majd 33 évesen a Magyar Televízió kereskedelmi főigazgatója lett. Az  AS magyarországi tevékenységeit a megalapítás éve, 1989 óta irányítja. A magyar média meghatározó személyisége, a szakterület legnagyobb befolyással rendelkező szakértője. A Budapesti Corvinus egyetem magántanára.

Milan Dubec
CEO Ringier Axel Springer Slovakia and AZET / Member

Milan Dubec az Azet, a vezető szlovákiai online portál alapítója, társtulajdonosa és CEO-ja, melynek többségi tulajdonosa a Ringier Axel Springer Slovakia 2010 óta. 2014 februárjában a Ringier Axel Springer Slovakia General Managerévé nevezték ki. 2016 februárjától a Ringier Axel Springer Vezetői Team tagja, fő feladatai a tranzakciók és az apróhirdetések.