All Brands

Köszöntjük

a Ringier Axel Springer
Magyarország Kft.-nél

Video

Ringier Axel Springer Magyarország hazánk egyik legnagyobb és legkorszerűbb médiavállalata. A vállalat 2014-ben került megalapításra, amikor Ringier AG és Axel Springer SE portfóliói egyes részeit a Ringier Axel Springer Media AG nevű vegyesvállalatba integrálta, amely a két tulajdonos tevékenységeit fogja össze Közép- és Kelet Európában.
A siker kulcsa nem titok! „Elsőnek lenni, fejlődni, és fejlődni” filozófia jegyében működünk. Immár több mint 20 éve gyorsan és rugalmasan reagálunk a gyorsan fejlődő környezet által elénk állított lehetőségekre és változásokra. A szinte minden szegmensben egyik piacvezető vállalat az elmúlt évek nehéz gazdasági körülményei ellenére is megtartotta erős, vezető pozícióját.
Vállalatunk Magyarországon a legszélesebb média portfólióval és nagy bizalomnak örvendő médiamárkákkal rendelkezik. A Blikk napilap Magyarország vezető országos napilapja. Visszatekintve: úttörő munkát végeztünk a Kiskegyed létrehozásával. Több mint 20 éve az egyik legkedveltebb női magazin, melynek sikere és népszerűsége máig töretlen, majd hamarosan követte a Kiskegyed Konyhája, valamint a Csók és Könny. A női portfólió további sikeres márkái: Kiskegyed Gyöngy, Hölgyvilág, Kiskegyed Otthona, Kiskegyed Rejtvény, Kiskegyed Fitt.  Női portfóliónk márkakiterjesztései: a Blikk Nők Konyha, a Blikk Nők Otthon és Kert bevezetésével még sikeresebbé vált.
Kiadónk a műsorújságok piacán is a legerősebb, a legszélesebb műsorújság portfólióval rendelkezik. Árban és szolgáltatásban, valamint fogyasztásban és funkcionalitásban differenciálódnak a termékek; prémium műsormagazinok: Tvr-hét, Színes Kéthetes Tévéműsor, funkcionális műsorújságok: Tvr Újság, Sárga RTV, TV Kéthetes, TV Revü, és a Képes Tv Műsor teszik teljessé a portfóliót.
A rejtvényújságok piacán szintén őrizzük vezető pozíciónkat, közel 30 féle lapot kínálunk Olvasóinkak és Partnereinkek. Szintén évek óta sikeres, és erős márkák alkotják rejtvényportfóliót is. Ügyes, Ügyes Évszakok, Eszes, Kópé, Kápé, Jó vicc, Rejtvény Terefere, Ügyes Extra Szudoku a legnépszerűbb kiadványok.
GEO, Auto Bild Magyarország és GLAMOUR licenszlapjaink a piac legerősebb márkái. A GLAMOUR magazin nemcsak az olvasók egyik legkedveltebb divatmagazinja, hanem számos sikeres és innovatív rendezvényt is szervez. Nem csoda, a GLAMOUR-napok - immár rendezvénysorozatként említjük - szintén az első kuponos vásárlási akció volt a piacon.
Kiadványainkat évente átlagosan közel 2,5 millióan olvassák, nyomtatott lapjainkkal összesen évente több mint 14 millió kontaktust teremtünk.

A vállalkozás napjainkban több mint 300 munkatársat foglalkoztat.