All Brands

Legyen a GEO fotósa - a nyaralás alatt is!

Júliusi lapszámában idei második fotópályázatát hirdette meg a GEO magazin. Ezúttal arra kíváncsi a szerkesztőség, hogyan örökíti meg olvasóközönsége a nyaralás emlékezetes pillanatait. A képbe zárt emlék bármi lehet, ami gazdaggá tette a nyári kikapcsolódást: tájak, élővilág, épületek, emberek, akár fesztiválok vagy ünnepek.

Első versenyét az április 22-i Föld napja alkalmából indította a magazin, hogy olvasóival közösen így ünnepelje a bioszféra sokszínűségét, egyúttal felhívja a figyelmet bolygónk szépségének törékenységére. A http://geopalyazat.hu website-on és a GEO közösségi oldalán meghirdetett tavaszi pályázatot komoly érdeklődés övezte: március-április során közel 300 pályázó több mint 1100 képet küldött a szerkesztőségnek. Közülük került ki az a három legjobbnak ítélt természetfotó, amelyet méltó helyen, májusi lapszámának tematikus oldalain publikált a GEO.

A magazin közösségi oldalán is aktívan zajlott a megmérettetés: minden résztvevő egy-egy fotóval gyűjtötte a like-okat, hogy bezsebelje a három közönségdíj egyikét. A Facebook-szavazásnak köszönhetően mintegy 230.000 social média felhasználó kísérte figyelemmel a pályaművek versenyét.

A tavaszi pályázat sikerét látva a szerkesztőség most folytatja a nyereményjátékot. A soron következő, július 7-től szeptember 15-ig tartó nyári fordulóban „Tartalmas nyaralás” témában várja a profi vagy amatőr felvételeket, hogy a legjobbakat az októberi lapszámban jelentesse meg és értékes tárgynyereményekkel díjazza.

Részletek a http://geopalyazat.hu site-on és a GEO Facebook oldalán olvashatók: www.facebook.com/GEO.Hungary.