All Brands

Sajtóközlemények

Nagy dobásra készülnek - hazai sztárok veszik át az uralmat a Noizz.hu-n

A „C generáció”, azaz a connected nemzedék kedvelt weboldala, a Noizz.hu olyan formabontó, dinamikus formátumot rendszeresít, amelyet a hazai digitális médiatermékek korábban csak alkalomszerűen használtak. A Terepcsere keretében népszerű hazai hírességek veszik át egy-egy napra a főszerkesztői széket, hogy saját ihletésű tartalmaikkal lepjék meg a Noizz.hu olvasóit, és még többet áruljanak el saját magukról. Az első Terepcsere októbertől év végéig várja a Noizz követőit, többek között Dukai Regina, Varga Viktor és Rubint Rella részvételével.

A Terepcsere során havonta két híresség foglalja el a Noizz.hu főszerkesztői posztját, hogy egy-egy napra átvegye az uralmat a Noizz.hu felett és az ő elképzelései, útmutatásai alapján készüljenek el a tartalmak. A Terepcsere napján mindent visz a véleményvezér ízlése, személyisége és érdeklődési köre: a tartalomszerkesztés teljes mértékben az ő kezébe kerül – cikkekkel, videó interjúkkal, élő bejelentkezésekkel és természetesen erős közösségi média jelenléttel szórakoztatja majd a Noizz.hu látogatóit és saját követőit.

A Noizz.hu Terepcsere nemrég vendégül látta Páncsity Kata és Molnár Nini divattervezőket. Most azonban még magasabb fordulatszámra kapcsolnak: október 17-én Dukai Regina foglalja el a főszerkesztői széket és diktálja a tempót, a küldetés pedig jövő hónapban is folytatódik: november 8-án Varga Viktor zenész, november 22-én pedig Rubint Rella fitnesz influencer lép színre.

A véleményvezérek napindító értekezletét élőben közvetíti a Noizz.hu stábja a Facebookon, ezután pedig elszabadul a kontent-cunami: a Terepcsere sztárja átveszi az uralmat a cikkek, posztok és napi videóinterjúk felett. A sztorik folyamatosan pörögnek az Instagramon és a Facebookon is, majd a napot egy élő videó chat zárja le, melynek során a Noizz.hu követői választ kaphatnak kérdéseikre a vendég-főszerkesztőtől.

A Ringier Axel Springer Magyarország cégcsoportról

A Ringier Axel Springer Magyarország cégcsoport hazánk egyik vezető médiavállalata. Portfóliójába olyan erős márkák tartoznak, mint a piacvezető Blikk, a Blikk.hu, a népszerű Kiskegyed, a jól ismert GLAMOUR, valamint a Profession.hu. A kiadványok köre 2017-ben kiegészült a millenniumi célcsoporthoz szóló Noizz.hu online trendmagazinnal. A budapesti székhelyű Ringier Axel Springer Magyarország cégcsoport Közép-Kelet-Európa vezető integrált multimédia vállalata, a svájci-német tulajdonú Ringier Axel Springer Media AG leányvállalata.

Sajtókapcsolat:

Varga Eszter
vállalati kommunikációs menedzser
Ringier Axel Springer Magyarország Kft.
M: +36 30 606 7215
eszter.varga@ringieraxelspringer.hu

több

Idén a NANE munkáját segíti a GLAMOUR Gardróbfrissítés akciója

Szeptember 29-30-án 5. alkalommal rendezte meg nagysikerű ruhacsere akcióját a GLAMOUR magazin a budapesti Fashion Streeten. Hagyományaihoz híven az akció ismét jó ügyeket szolgált: amellett, hogy környezettudatosságra ösztönözte a vásárlókat, a stílusos ruhabörzén összegyűjtött bevételt – több mint 650.000 Forintot – nyújt a Nők A Nőkért Az Erőszak Ellen Egyesületnek (NANE). Az adományt internetes telefonközpont létrehozására fordítja a szervezet, hogy önkéntesei otthonról is fogadhassák a segélyhívásokat.

A GLAMOUR évente megrendezi jótékonysági akcióját, melynek során arra buzdítja olvasóit és közösségi követőit, hogy megunt ruháikat ne dobják ki, hanem bánjanak velük felelősen: a magazinhoz mellékelt, már ikonikussá vált ruhagyűjtő zsákban küldjék el jó állapotban lévő, feleslegessé vált ruhadarabjaikat a szerkesztőségnek, hogy azok új gazdára találhassanak. A magazin erre a célra hozta létre pop-up üzletét a budapesti Fashion Streeten, ahol a vásárlók az elmúlt hétvége során egységesen 500 forintos áron juthattak hozzá a megunt, de még mindig trendi darabokhoz.

Ezúttal minden eddiginél több zsák ruha érkezett a rendezvényre: az idei mennyiség 25 százalékkal szárnyalta túl a tavalyit. A hétvégi ruhacsere bevétele meghaladta a 650.000 Forintot, amelyet a NANÉ-nak, a Nők A Nőkért Az Erőszak Ellen Egyesületnek ajánlották fel a szervezők.
Az akció után megmaradt ruhákat a Máltai Szeretetszolgálatnak ajánlja fel a GLAMOUR kiadója, a Ringier Axel Springer Magyarország.

„A NANE ingyenesen hívható segélyvonala 1994 óta, lassan 25 éve fogadja bántalmazott nők hívásait. A vonal végén ülő segítő szakemberek összesen közel 1000 beszélgetést folytatnak le egy év alatt, teszik mindezt saját idejükben, önkéntes munkában. A GLAMOUR felajánlása végre lehetővé teszi, hogy felújíthassuk a segélyvonal teljes rendszerét, aminek köszönhetően egyszerűbbé válik a hívások otthonra történő átírányása is. Mindez óriási segítség az önkénteseink számára” – mondta a NANE képviseletében Winkler Zsuzsanna.

„Elsősorban az olvasóinknak és a követőinknek tartozom köszönettel azért, hogy évről évre egyre többen veszik a fáradságot, hogy elküldjék nekünk a megunt ruháikat és eljönnek a rendezvényünkre. A partnereink száma is bővült idén: a Fashion Street üzemeltetői mellett a közös cél mellé állt a Surf mosószer, a Foxpost csomagküldő szolgálat és a Bubbles ruhatiszító-hálózat is. A magazin munkatársai pedig már hónapok óta dolgoznak az akció sikeréért a szerkesztőségi munkájukon felül. Hálás vagyok minden részvevő erőfeszítéseiért” – mondta Maróy Krisztina, a GLAMOUR főszerkesztője.

A Gardróbfrissítést ezúttal öt hazai divatvlogger – Alexy Vivien, Herczeg Hajni, Soulshine by Andi, Ditke és Czene Kitti – is támogatta szeptember folyamán. A HIVE Creative ügynökség menedzselésével lebonyolított influencer-együttműködés eredményes volt: a vloggerek posztjaira az Instagramon 19 ezer like érkezett, a YouTube videókat együttvéve 128 ezren tekintették meg. Utóbbi platformon 5000 like-kal és 250 kommenttel büszkélkedhetnek az influencerek Gardróbfrissítés-anyagai.

https://www.youtube.com/watch?v=1Xoi_s7Ywf4

A Ringier Axel Springer Magyarország cégcsoportról

A Ringier Axel Springer Magyarország cégcsoport hazánk egyik vezető médiavállalata. Portfóliójába olyan erős márkák tartoznak, mint a piacvezető Blikk, valamint a Blikk.hu, a népszerű Kiskegyed, a jól ismert GLAMOUR és a Profession.hu. A budapesti székhelyű Ringier Axel Springer Magyarország cégcsoport több mint 400 alkalmazottat foglakoztat, a svájci-német tulajdonú, Közép-Kelet-Európa vezető integrált multimédia vállalata, a Ringier Axel Springer AG leányvállalata.

A NANE-ról

A Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NANE) Egyesület 1994 januárjában alakult azzal a céllal, hogy segélyvonalat indítson bántalmazott nők részére. A segélyvonalon a családon belüli erőszak és a párkapcsolati erőszak területén képzett önkéntesek immár 24 éve fogadják a hívásokat az ország minden részéről. Hétköznapokon – szerda kivételével – este hattól tíz óráig tartó ügyeletük napi 5-8 családon belüli erőszakkal kapcsolatos ügyet regisztrál. A NANE azt az elvet képviseli, mely szerint a családon belüli erőszak nem magánügy. Számos nemzetközi egyezmény és ajánlás kimondja, hogy a családon belüli, nők és gyerekek elleni erőszak megszüntetése állami feladat. Egy ilyen mértékű társadalmi problémát természetesen egy civil szervezet nem tud egymaga megoldani, azonban a bántalmazás felismerése, az áldozatok ítélkezésmentes meghallgatása és tapasztalataik tolmácsolása a döntéshozók felé óriási jelentőséggel bír. Ezeken felül az egyesület kiemelt feladatai közé tartozik a családon belüli erőszak társadalmi jelenségéről szóló ismeretek terjesztése, publikációk írása, képzések és kampányok koordinálása.

A Hive Creative Kft.-ről

A Hive Creative Kft. kilenc éve alapított kommunikációs tanácsadó cég, vezetői több mint húsz év ügynökségi és ügyféloldali tapasztalattal rendelkeznek. A munkatársak szakmai erősségeire építve született meg a kreatív kaptár, amely elsősorban integrált kampányok tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Az elérhető szolgáltatások kiterjednek a PR kampányok teljes körű kivitelezésétől az ATL, a BTL, és a CSR tevékenységeken át egészen a napjainkban népszerű influencer marketing eszközökig. Mindezek mellett kiemelt hangsúlyt fektet az employer branding, vagyis munkáltatói márkaépítés minden apró részletére.

több

Rendhagyó divatportré-sorozattal ünnepelte a szeretet forradalmát a GLAMOUR

Megjelent az a rendhagyó divatportré-sorozat, amellyel a GLAMOUR magazin és a Sziget Fesztivál szervezői az idén meghirdetett Love Revolution-t, azaz a Szeretet forradalmát ünnepelték. A sokszínűség békés együttlétét, az egyedi stílusok összeférhetőségét hirdeti Martin Wanda Junior Prima díjas fiatal fotós sorozata, amelyhez a fesztiválozók álltak modellt.

A Sziget Fesztivál idén meghirdette a Love Revolution-t, a Szeretet forradalmát, amely többek között a sokféleség értékeit támogató békés együttlétet hirdeti. Ehhez csatlakozott egy divatportré- sorozattal Magyarország egyik legsikeresebb divatmagazinja, a GLAMOUR, hogy megmutassa a szépség sokféleségének valódi arcait és az egyéni stílusok összeférhetőségét.

„A Sziget egy nagy, közös ünnep! A Sziget közössége 25 éve azért alakult, hogy együtt létrehozzunk egy ideiglenes álomállamot, amely Európában központja lett a kultúrák találkozásának. Nálunk nem kérdés az egyén szabadságának tisztelete, a lelkiismeret és életmód szabadságának joga, a szabad véleménynyilvánítás vagy a megismerés szabadsága és a környezet tisztelete. A Sziget multikulturalitásához, sokszínűségéhez kapcsolódó lenyűgöző fotósorozat jelent meg a Szigeten készült fotókból a GLAMOUR magazin októberi számában, Martin Wanda fotós együttműködésével.” – fogalmazták meg a sikeres fesztivál szervezői.

„Napjainkban mindennél fontosabbá vált az egyenlőség, a tolerancia és a szabadság értékeinek megerősítése a fiatal lelkekben. Mi elsősorban a fiatal nőkhöz beszélünk a magazinnal, a divatsite-tal, a közösségi média felületeinkkel, így elsődleges számunkra, hogy egy élhető, boldog élet vízióját mutassuk nekik, és hogy megpróbáljuk nyitottságra, önmegvalósításra, vágyaik kiteljesítésére sarkallni őket.” – világított rá az együttműködés hátterére a magazin főszerkesztője, Maróy Kriszina.

A Sziget Fesztiválhoz idén csatlakozott a Nyitottak vagyunk mozgalom is, amely szintén azért dolgozik, hogy Magyarországon a tolerancia és a nyitottság a hétköznapi értékek között jelenjen meg. Ezeknek az értékeknek az ünnepléseként született meg a GLAMOUR rendhagyó fotósorozata is a 2018-as Sziget Fesztiválon, melynek elkészítésére a magazin szerkesztői a Junior Prima díjas Martin Wanda fotóst kérték fel. Wanda Londonban és Budapesten dolgozik, tanulmányait a London College of Fashionben, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen, az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen végezte.

A fotósorozat megtekinthető az Instagramon, a YouTube-on, valamint a szerkesztőség saját anyagában.

https://www.instagram.com/p/Bn3Xn7siYjm/?taken-by=glamourhungary

https://www.youtube.com/watch?v=ZftZNOI1haU&t=5s

https://www.glamour.hu/divathirek/eljen-a-szeretet-forradalma-ilyen-szin...

Közreműködtek:
Fotó: Martin Wanda, Szerkesztő: Nagy-György Borbála, Styling: Pintér Judit, Szkiba Irina

 

A Ringier Axel Springer Magyarország cégcsoportról

A Ringier Axel Springer Magyarország cégcsoport hazánk egyik vezető médiavállalata. Portfóliójába olyan erős márkák tartoznak, mint a piacvezető Blikk, a Blikk.hu, a népszerű Kiskegyed, a jól ismert GLAMOUR, valamint a Profession.hu. A kiadványok köre 2017-ben kiegészült a millennials célcsoporthoz szóló Noizz.hu online trendmagazinnal. A budapesti székhelyű Ringier Axel Springer Magyarország cégcsoport Közép-Kelet-Európa vezető integrált multimédia vállalata, a svájci-német tulajdonú Ringier Axel Springer Media AG leányvállalata.

Sajtókapcsolat:

Varga Eszter
vállalati kommunikációs menedzser
Ringier Axel Springer Magyarország Kft.
M: +36 30 606 7215
eszter.varga@ringieraxelspringer.hu

Vető Viktória
sajtófőnök
Sziget Kulturális Menedzser Iroda
veto.viktoria@sziget.hu

 

több

2018Aug27

Karolina Tyniec-Margańska a Ringier Axel Springer Media AG új kommunikációért és közkapcsolatokért felelős csoportszintű igazgatója

Augusztus 16-tól Karolina Tyniec-Margańska tölti be a Ringier Axel Springer Media AG-nál a kommunikációért és közkapcsolatokért felelős csoportszintű igazgatói pozíciót. Karolina Tyniec-Margańska egyidejűleg a lengyelországi vállalati kommunikációt is irányítja, továbbá ő tölti be a vállalati kommunikációs részleg igazgatói tisztét a Grupa Onet-RAS Polskánál.

Karolina Tyniec-Margańska mindkét posztján kiemelt figyelmet szentel a Ringier Axel Springer Media AG és a Grupa Onet-RAS Polska kommunikációs stratégiájának és az ahhoz köthető projekteknek. Az új kommunikációs és közkapcsolati vezető Mark Dekan Ringier Axel Springer Media AG és Grupa Onet-RAS Polska CEO beosztottjaként végzi a feladatát Varsóban.

Mark Dekan, a Ringier Axel Springer Media AG és a Grupa Onet-RAS Polska CEO-ja a kinevezés kapcsán: “Karolina Tyniec-Margańska vezeti mostantól a kommunikációs területet, beleértve többek között a vállalati kommunikációt, a médiakapcsolatokat, a belső kommunikációt, illetve a Ringier Axel Springer Media AG közép- és kelet-európai közügyeit érintő kommunikációját. Ő koordinálja és felügyeli szoros együttműködésben a szlovákiai, magyarországi és szerbiai kommunikációs illetékesekkel a vállalat közép- és kelet-európai csoport szintű kommunikációját. Karolina Tyniec-Margańska a Grupa Onet-RAS Polska történetének fontos pontján kapcsolódik be: Most zajlik a lengyelországi vállalatcsoport tagvállalatainak fúziója. Szeptembertől a cég neve immár Ringier Axel Springer Polska Sp. z o. o. lesz."

Karolina Tyniec-Margańska: „A médiapiaci változások, illetve a Ringier Axel Springer Polska tevékenységeinek egy cégbe történő integrálása számos üzleti, és ebből kifolyólag kommunikációs lehetőséget tartogat. Örömmel csatlakozom a csapathoz ebben a cég fejlődése szempontjából meghatározó időszakban, így én is részese leszek a változásnak, és támogatni fogom a Ringier Axel Springert abban, hogy még erősebb márkává és szervezetté váljon Közép- és Kelet-Európában.”
 
Karolina Tyniec-Margańska politológus, média szakértő, coach és startup-mentor. Az elmúlt öt évben nemzetközi cégek vállalati, digitális és marketing kommunikációs és közkapcsolati részlegeit vezette. Idén augusztus közepéig az innogy Polska vállalati kommunikációs és közkapcsolati részlegét irányította. Karolina Tyniec-Margańska az energiaipar legnagyobb lengyelországi és európai cégeinél kapcsolódott be stratégiai csoportok munkájába. Nevéhez kötődik az innogy márka lengyelországi bevezetése, illetve a szektor képviselete Brüsszelben.

 

több