All Brands

Integrated and creative solutions

Integrált és kreatív megoldások

Integrált megoldások

Ringier Axel Springer Magyarország integrált hirdetési megoldásokat kínál hirdető partnereinek és gondoskodik arról, hogy ügyfelei hirdetési üzenetei vonzó, megbízható szövegkörnyezetben érjék el a fogyasztókat. Ringier Axel Springer Magyarország lapjai kategóriáikban sikeresek és vezető márkák például: Blikk – Magyarország vezető napilapja, Kiskegyed a célcsoportján belül a legnépszerűbb heti női magazin és Glamour a vezető divatmagazin. Mindenekelőtt azonban nagy fogyasztói lojalitásnak örvendő márkák.
A fogyasztókkal és a modern média világával kapcsolatos, adatokkal és technológiákkal alátámasztott szaktudás lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleink termékeinek és szolgáltatásainak marketing-kommunikációját még hatékonyabb módon folytathassuk vagy támogathassuk.
A Women of the Year-gála vagy a Glamour 10 év – 100 díj nyereményjáték és a Kiskegyed kényeztető hétvége az integrált kreatív megoldások sikerének és hatékonyságának legjobb példáit jelentik.

Kreatív megoldások, nyomási lehetőségek

Egy hirdetés akkor hatékony, ha az üzenet eljut a célcsoporthoz és felkelti a termék vagy a szolgáltatás iránti érdeklődést. Manapság a hirdetők számára egyre nagyobb kihívást jelent, hogy sikeres, ugyanakkor költséghatékony kampányt készítsenek. Ringier Axel Springer Magyarország látványos és kreatív hirdetési megoldásokat kínál ügyfeleinek. Napilapjai, magazinjai és weboldalai számtalan, a nyomtatott újság hagyományos lehetőségein túlmutató kreatív hirdetési megoldást kínálnak. Számításba jöhet szinte minden ötlet, amely lehet:

Alnyomat:
Az alnyomat szöveg vagy képi elemek „alá" nyomása (logo, színtónus), általában halvány, de jól kivehető, a látványt, olvashatóságot nem zavaró, kis kitöltésű felület. Alányomásnak hívjuk a látvány miatt, de valójában a lap normál 4 színnyomásával készül.

Technikai feltételek: az „alnyomat"-ot technikailag a szerkesztőségi oldal készítése során valósítják meg, minden esetben előzetes egyeztetés szükséges.

Behúzás
A behúzás termékminta, szórólap, egyéb információs anyag tetszőleges vagy meghatározott helyre történő behelyezése. Lehetőség van behúzásra a címlap elé is, ebben az esetben a lap fóliázása szükséges.

Technikai feltételek: a termékmintát adott időre és helyre szükséges leszállítani. A méret- és súlykorlátokat mindenkor előre kell egyeztetni.

Befűzés, vagy bekötés
A befűzés irkafűzött magazinoknál előre legyártott hajtott termék befűzése ívek közé, ívközépre (nyomási kilövés által meghatározott helyre), vagy akár címoldal elé a lap alsó vagy felső széléhez igazítva. A befűzendő termék több oldalas is lehet, ezeket a paramétereket egyeztetni kell. Igény esetén a lappal azonos vagy eltérő papírminőségben, előzetes árajánlat alapján a befűzendő anyagot legyártjuk.

A bekötés ragasztókötött magazinoknál előre legyártott termék bekötése ívek közé vagy ívközépre (nyomási kilövés által meghatározott helyre), a lap alsó vagy felső széléhez igazítva. A bekötendő termék több oldalas is lehet, ezeket a paramétereket egyeztetni kell. Igény esetén a lappal azonos vagy eltérő papírminőségben, előzetes árajánlat alapján a bekötendő anyagot legyártjuk.

Technikai feltételek: a befűzendő vagy bekötendő terméket adott időre és helyre szükséges leszállítani. A méret- és súlykorlátokat mindenkor előre kell egyeztetni.

Beragasztás
A beragasztás adott kiadvány meghatározott oldalára, vagy annak speciálisan meghatározott helyére termékminta, szórólap beragasztása.

Technikai feltételek: a beragasztandó terméket adott időre és helyre szükséges leszállítani. A pontos elhelyezéshez állításmintát kérünk, valamint a méret- és súlykorlátokat mindenkor előre kell egyeztetni.

Direkt szín
A direkt szín a normál 4 alap nyomószínen felül további speciális szín(ek) használata címsorok vagy képelemek kiemelésére. Különleges hatás érhető el fluoreszkáló vagy fémszínek (arany, ezüst, bronz) használatával.

Technikai feltételek: anyagleadáskor a pdf-fájlnak a normál 4 színen felül, külön színként a kívánt direkt színeket is tartalmaznia kell.

Fóliázás
A fóliázás a magazin és az ügyfél által biztosított termékminta fóliatasakba helyezése a tasak lezárásával. A termékminta kerülhet a lap belsejébe és a címlap elé egyaránt.

Technikai feltételek: a termékmintát adott időre és helyre szükséges leszállítani. A méret- és súlykorlátokat mindenkor előre kell egyeztetni.

Formalakk
A formalakk a címsor vagy lényeges képelem, logo precíziós kiemelése fényes lakkal. Az így kiemelt felületet plasztikussá, elegánssá teszi.

Technikai feltételek: anyagleadáskor a pdf-fájlnak a normál 4 színen felül, külön színként a formalakkozni kívánt felületet is tartalmaznia kell.

Illatosítás
Az illatosítás esetén a hirdetési felületen belül tetszőleges méretben illatanyagot lehet elhelyezni. A minta a papír dörzsölésekor válik érezhetővé, mivel az illat a formalakkhoz keverve kerül az oldalra.

Technikai feltételek: előkészítés során a pdf-fájlnak a normál 4 színen felül, külön színként az illatosítandó felületet is tartalmaznia kell. Az illatanyagot a lakkhoz keverve, adott időre a nyomdába kérjük szállítani.

Kihajtható oldal
A kihajtható belső oldal vagy borító alkalmazásával a hirdetési felület megnő és speciális képi elemek megjelenítésére nyílik lehetőség. A lap borítói illetve belső hirdetési oldalai átléphetik, túlnyúlhatnak a kiadvány illetve annak oldal méretén. A hajtás iránya tetszőleges lehet, illetve a hirdetési oldal anyaga eltérhet a lap papírminőségétől.

Technikai feltételek: a speciális oldalméretnek megfelelő hirdetési anyag időben történő leadása

Követő hirdetés
A követő hirdetés a direkt megjelenés egyik speciális formája, amikor a termék hirdetése többször, egymást követő oldalakon, eltérő képi elemekkel jelenik meg.

Technikai feltételek: a hirdetési anyag időben történő leadása.

Post-it beragasztás
A post-it beragasztása a lap szerkesztőségi felületére vagy az ügyfél hirdetésére, akár pontosan meghatározott helyre történik. Előnye, hogy a post-it, annak leválasztása után, mint direkt üzenet tovább él és emlékeztetőül szolgál.

Technikai feltételek: szükséges a beragasztandó post-it adott időre és helyre történő leszállítása. A pontos elhelyezéshez állításmintát kérünk. Kiadónk igény szerint vállalja a post-itek legyártását is.

Ráfűzés
A ráfűzés az irkafűzött magazinoknál előre legyártott, hajtott termék ráfűzése borítóra, a lap alsó vagy felső széléhez igazítva. A ráfűzendő termék több oldalas is lehet.

Technikai feltételek: a termékmintát adott időre és helyre szükséges leszállítani. Több oldalas termék esetén a paramétereket előre kell egyeztetni.

Szalagozás
A szalagozás a lapon körbefutó vagy a lap egyik belső oldalpárjához tapadó hirdetési felület. A körbepántolásánál a borítón átfutó szalag-végek egymáson, ragasztással rögzülnek, az oldalpárnál ragadók pedig ott visszahajtva kerülnek leragasztásra. A szalag mérete, formátuma túlmutathat a normál csík formán, egyedi szalagötlet is megvalósítható.

Technikai feltételek: szükséges a szalag adott időre és helyre történő leszállítása. Amennyiben belső oldalpárnál történik a ragasztás, a pontos elhelyezéshez állításmintát kérünk.

 

több