All Brands

Árlisták, ütemezések, méretek

Portfólió 2019

Hirdetési árlista, termékleírás

EgészségKalauz.hu

Termékleírás és hirdetési árlista

A www.egeszsegkalauz.hu az egyik legdinamikusabban növekvő egészségügyi és életmód szájt. Célja, hogy egészség-betegség, gyógyszerek és egyéb gyógymódok témakörében korrekten, igényes megjelenéssel tájékoztassa a betegeket és az egészségükért tenni akaró olvasókat – fiatalokat és idősebbeket, nőket és férfiakat egyaránt.

Szerkesztőség:

RAS Digitális Igazgatóság
Nagyenyed utca 8-14.
1122 Budapest
Magyarország
info@egeszsegkalauz.hu

Főszerkesztő:

Simon Izabella

LÁTOGATOTTSÁG:

RU: 569 990
PV: 1 630 090

2017 augusztus, forrás: Gemius dkt

Hirdetői előnyök:
Az EgészségKalauz.hu cikkeivel és szolgáltatásaival egyszerre elérhetőek az életvezetési tanácsok, az egészség, gyógyászat, wellness és gyógyítás téma iránt érdeklődő 25 éven felüli laikus olvasók és a szakmai közönség is.
Az olvasói szokásokat és a hirdetői igényeket az oldal struktúrája kiválóan kiszolgálja, hiszen a rugalmas, címkék alapján létrehozható rovatok és alrovatok felületein tematikusan is elhelyezhetők a hirdetői tartalmak. Ezzel még pontosabb és relevánsabb konverziót tudunk nyújtani. Számos olyan felülettel rendelkezünk, amely innovatív hirdetői megoldásokat is lehetővé tesz (például Orvos válaszol, Betegséglexikon, Gyógyszerkereső, Kalkulátorok, Videórendelő, Facebook Live Stream, YouTube videók).

több

Extra ajánlataink

www.pladform.hu