All Brands

Emberölés áldozata lett a szlovák újságíró

A Ringier Axel Springer Szlovákia, a Ringier Axel Springer Media AG, a Ringier AG, valamint az Axel Springer SE közös vállalati közleménye

Megdöbbenve fogadtuk a hírt, miszerint Ján Kuciak szlovák újságíró kollégánk és partnere kegyetlen emberölés áldozata lett. Bár a bűntény háttere egyelőre nem tisztázott teljes mértékben, megalapozott annak gyanúja, hogy a gyilkosságnak köze lehet az újságíró egyik folyamatban lévő oknyomozó munkájához. Jan Kuciak három éve dolgozik a Ringier Axel Springer Szlovákiához tartozó aktuality.sk hírportálnak.

Osztozunk a gyászban családjukkal, barátaikkal és munkatársaikkal, és mindent megteszünk, hogy támogassuk a nyomozó hatóságokat a bűntény feltárásában. Amennyiben a gyilkosság célja az volt, hogy a Ringier Axel Springer Szlovákiához hasonló független kiadókat elrettentse attól, hogy leleplezzék a jogsértéseket, abban az esetben még állhatatosabban és még lelkiismeretesebben végezzük majd tényfeltáró munkánkat.
 
A Ringier Axel Springer Magyarország cégcsoportról

A Ringier Axel Springer Magyarország cégcsoport hazánk egyik vezető médiavállalata. Portfóliójába olyan erős márkák tartoznak, mint a piacvezető Blikk, a Blikk.hu, a népszerű Kiskegyed, a jól ismert GLAMOUR, valamint a Profession.hu. A kiadványok köre 2017-ben kiegészült a millenniumi célcsoporthoz szóló Noizz.hu online trendmagazinnal. A budapesti székhelyű Ringier Axel Springer Magyarország cégcsoport Közép-KeletEurópa vezető integrált multimédia vállalata, a svájci-német tulajdonú Ringier Axel Springer Media AG leányvállalata.