All Brands

BTL események

GLAMOUR
1. GLAMOUR Women of the Year
A GLAMOUR Women of the Year díjátadó gálát 2008 óta rendezi meg a magazin. Ez a pink szőnyeges esemény abból a célból jött létre, hogy felkarolja, megmutassa a tehetséges magyar nőket a nagyközönségnek. A gála zártkörű, viszont az élő közvetítésnek köszönhetően a GLAMOUR olvasói és a glamouronline.hu látogatói is jelen vannak az eseményen, élő kommentjeikkel teszik még színesebbé, egy nagy ünneppé a fiatal nőket reflektorfénybe állító gálát. A nevezéstől a szavazásig teljesen interaktív a GLAMOUR Women of the Year, azaz az olvasók nevezik meg az adott kategóriában azokat, akiket sokra tartanak, akikre példaképként tekintenek, és az 5+1 kategóriában ők döntik el a glamouronline.hu szavazófelületén, hogy kik vigyék haza a nagyon rangos díjat. Az év legcsillogóbb partiját a minden év márciusában rendezzük meg.

2. GLAMOUR-napok
A GLAMOUR magazin első születésnapjára, 2005-ben rendeztük meg először ezt a teljesen eredeti ötleten alapuló, ma már országra szóló Shoppingünnepnek számító akciót. Magyarországon mindenki tudja, mit jelentenek a GLAMOUR-napok és piros betűs ünnep. Kétszer egy évben, áprilisban és októberben bárki sokkal olcsóbban szerezheti be a divatos holmikat. A magazinban található kuponfüzet kincsnek számít, hiszen rengeteget lehet spórolni vele. Miután nagy hagyománya van ennek a különleges eseménynek, és mindenki pontosan tudja, mikor lesz a következő, mindenki készül is rá. Legjobban egy mondat fejezi ki a GLAMOUR-napok sikerét: áprilisban és októberben is karácsony!

3. Shoppingparti és Fashion Weekend
A GLAMOUR, miután a legnépszerűbb divatmagazin Magyarországon, kezdettől fogva odafigyel arra, hogy elérhetővé tegye a legújabb trendeket az olvasóinak. Rendszeresen megrendezett Shoppingpartikkal segítünk a nőknek, hogy a legújabb divatcikkekről tájékozódjanak és azokat egy kellemes együttlét alkalmából kedvezményekkel szerezhessék be. Az ötlet teljesen eredeti, így a GLAMOUR olvasói a magazinhoz kötik ezeket az eseményeket és minden szezonban várják, hol vásárolhatnak a barátnőik társaságában, egy pohár pezsgővel a kezükben a GLAMOUR stylistjainak a segítségével. Nemcsak kedvezményesen vásárolhatnak, de sminket és frizurát is csináltathatnak, így a teljes megjelenésüket felfrissíthetik úgy, hogy közben pompásan szórakoznak. Van, amikor egy nap az akció, és van, amikor egy egész hétvége, de mindig egy kitüntetett márkával együttműködve fogadjuk olvasóinkat.

4. Stiletto run
Egy felejthetetlen, mókás együttlét a GLAMOUR olvasóival. A nők mindenre képesek és mindenhol helyt tudnak állni. Ezt hivatott kifejezni ez az önfeledt magas sarkú futóverseny, ahol az is jól szórakozik, aki versenyez és az is, aki drukkol a csodás cipellőkben futó nőknek. Most nem a busz után kell futni, hanem 100 méteren, minimum 8 centiméteres sarkú topánkában kell a leggyorsabbnak lenni. A GLAMOUR rendszeresen megrendezi ezt az eredeti eseményt. A nevezők közt sorsolás dönt arról, ki is állhat a rajthoz. A leggyorsabban futónak egy impozáns összeg üti a markát, de a GLAMOUR zsűrije díjazza a legtrendibb öltözéket és a legszebb cipőt is, így a futás egyben divatos esemény is, ahol mindenféle kényeztetések, szépségtanácsok, divatszakértők, egészséges ételek várják az érdeklődőket. Az egyik kedvenc mondásunk, ami tökéletesen kifejezi az esemény könnyed humorát: a shopping a legjobb sport.

Kiskegyed
1. Kiskegyed Élményhétvége
A 2014. július 12-13-i hétvégén megrendezett Kiskegyed Élményhétvégére több ezer látogató volt kíváncsi. A Városligeti tóra épített színpadunkon a rendezvény mindkét napján szórakoztató és látványos előadások kaptak helyet, a zöld területeken kreatív- és ügyességi játékokat találtak a kicsik és a nagyobbak. A látogatókat gasztronómiai élmények, dietetikus tanácsadás, elsősegély oktatás, jóslás és grafológiai elemzés várták a helyszínen. Társadalmi felelősségvállalásunk jegyében a tombola sorsolás bevételét az egyik emlőrák elleni küzdelemben élen járó alapítványnak ajánlottuk fel. A rendezvény színpadán kisorsoltunk olvasóink között egy nagy értékű személyautót is!

2. Nyereményjátékok
A Kiskegyed olvasóinak egész évben szervezünk nyereményjátékokat. A háztartási eszközöktől a személygépkocsiig, a vásárlási utalványoktól a wellness-hétvégékig a nyeremények széles skáláját kínáljuk. Print és online felületen is lehet játszani, a szerencsés pályázókat azonnal értesítjük!

3. Rajzpályázat
A pályázaton általános iskolás, alsó tagozatos osztályok diákjai és felkészítő tanáraik közösen vehetnek részt. A nyeremények kiválasztásánál nagy gondot fordítunk arra, hogy az örömszerzés mellett edukációs jelleggel is bírjanak.